Teknoloji

Fortnite, Yeni Bölümüyle UE 5.1 ​​Desteğini Kazandı

Fortnite Birinci dönemin dördüncü bölümü başladı. Görünüşe göre her yılın Aralık ayında yapılan büyük revizyon, Epic Games’in ileriye dönük benimsediği yeni yol olacak. Detaylar burada.

Fortnite için Yeni Bölüm Bugün Başlıyor Prestige

Bugün başlayan yeni bölümde üçüncü bölüm finalinde yaşanan olayların ardından Kale, Örs Meydanı, Uzak Üs ve Çalışkan Çiftlik gibi kilit noktaların yer aldığı yeni bir ada haritası geldi. Tabii ki, önceki iniş noktalarından bazıları da bu adada görünecek.

Yeni adaya ek olarak, akrobatik hareketler yapabileceğiniz veya sürüş sırasında ateş edebileceğiniz yeni bir arazi motosikletinin yanı sıra engebeli arazide koşma yeteneği, çeşitli yeni yükseltmeler, exciber, yıldırım pompası, uzman otomatik pompa gibi yeni tüfek çeşitleri , lazer taarruz ve çift şarjlı hafif makineli tüfek ve yeni bir Battle Pass satın almamız durumunda yeni bir tabanca ve yeni shockwave balyozu, yeni eşyalar ve yeni kıyafetler bizi bekliyor olacak.

Epic Games tarafından verilen detaylarda her maçın başında bazı pozisyonların Hot Spot olarak işaretleneceği ve bu noktalara yüksek ender silahlar taşıyan drone’ların yerleştirileceği belirtiliyor.

Geralt ve Doom Slayer yeni dönemde Royale oyununa konuk olurken, Gerçek Olmayan Motor 5.1 Motor da değiştirildi. Bu sayede Nanite, Lumen, Sanal Gölge Haritaları ve Temporal Müthiş Çözünürlük gibi temel özellikler hem PC hem de PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında tam olarak kullanılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu