Haber

Kaleci Futbolcuyla Çarpıştı: Kafa Kemiklerinde Kırıklar Var, Yoğun Bakıma Alındı

Zonguldak Harika Amatör Lig’de uğraş eden Akınspor ile Çaycumaspor ortasında oynanan müsabakada rakip futbolcu ile çarpışan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen ağır yaralandı. Hastaneye götürülen kaleci Demirdelen ağır bakıma alındı.

İlk müdahaleyi CHP Ereğli İlçe Lideri Hareket Ertuğrul yaptı

Zonguldak Deplasmanlı Muhteşem Amatör Lig’de mücadele eden Akınspor, Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Çaycumaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 52’nci dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, Akınspor oyuncusu Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe ile yere düşen kaleci Aykut’a birinci müdahale saha kenarında bulunan ekip yetkilileri ve tribünde bulunan, birebir vakitte tabip olan CHP Ereğli İlçe Lideri Aksiyon Ertuğrul tarafından yapıldı.

Statta ambulans yoktu!

Statta müsabaka için vazifeli ambulans bulunmayışı ise büyük reaksiyon çekti. Birinci müdahalesi alanda yapılan kaleci Aykut Demirdelen, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Mustafa Gürbüz ise kendi imkanlarıyla denetim maksatlı hastaneye gitti.

Kafasında kırıklar ve kanaması var

Maçın çabucak akabinde Çaycumaspor Lideri Enes Eser ve Akınspor Lideri Akın Katı, hastaneye gelerek kaleci Aykut Demirdelen’in durumu hakkında bilgi aldı. 

Yoğun bakımda misyon yapan tabip Hakan Ateş, Aykut Demirdelen’in baş kemiklerinde önemli kırıklar ve kanama olduğunu, 3 gün uyutulacağını ve tedavi durumunun ise bu süreçten sonra değerlendireceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu